Nova nedelja, novi događaji za posetiti. Ovog puta svetlimo samo iz Svica, i odmah da naglasimo da imamo klimu, imamo baštu, imamo led. Dakle možete slobodno da izaberete neki događaj po svojoj meri, ne dozvolite da vas vrućina obeshrabri.

Već smo pisali o mladom Mateji Milojeviću, čija izložba trenutno krasi našu malu galeriju. Mateja je upisao FDU, smer ,,Vizuelni efekti, animacija i gejm art“, crtanjem se bavi od svoje treće godine, izložbu kod nas je otvorio pre mesečak dana, a sada je zatvara na jedan poseban način. Naime, Mateja je rešio da sve svoje ilustracije stavi na aukciju, i sve što od toga zaradi, donira u humanitarne svrhe. On i njegova porodica su izabrali osobu kojoj je trenutno pomoć najpotrebnija, a vi možete da učestvujete u tome tako što ćete izabrati ilustraciju koja vam se najviše dopada, kupiti je i na taj način pomoći nekom u nevolji. Sve ilustracije su uramljene, svaka je posebna na svoj način i koju god da izaberete, nećete pogrešiti, jer sve što odlazi u humanitarne svrhe, nema greške.

Aukcija će se održati u Svicu, u utorak od pola osam uveče. Proširite vest i dođite u što većem broju. Budimo humani!

U četvrtak organizujemo još jedan Pab kviz u nizu. Neke stvari ostaju iste kao na primer:
Mesto: Svitac (Sutjeska 12)
Tema: opšte znanje (10 oblasti sa po 10 pitanja u šta spadaju i muzičke numere i inserti iz filmova i serija)
Učesnici: ekipa od 2 do 6 članova
E ali neke stvari se i i menjaju! Nagrade za pobednike će ovog puta biti i pica i tura pića kao i trofej. Drugoplasirani će dobiti picu, a treće mesto turu pića. Dodelićemo i za pretposlednje mesto, vaučer za besplatno učešće na sledećem kvizu
Zbog novih nagrada, kotizacija će koštati 300 dinara po učesniku, a jasno je da je sve to mala cena za dobru zabavu i učenje novih stvari.

U petak planiramo da održimo jednu akustičnu svirkicu u našoj svetlucavoj bašti. Nema ništa lepše od opuštenog petka uz akustiku i neko hladno piće. Naravno, ukoliko nas vremenski uslovi ne budu podržali u našoj ideji, svirka će se preseliti unutra, tako da vas akustični Džem od Jagoda svakako očekuje.

E subotu smo rezervisali za Jugo nostalgiju i đuskanje.

Velika Jugo razbibriga je žurka kroz koju ćemo se podsetiti svih onih pesama koje su obeležile jedan poseban period.

Kod starijih to budi nostalgična osećana, mlađe generacije to posmatraju kao jednu egzotičnu varijantu žurke.

Slušaćemo najbolje hitove koji već decenijama prave najbolju atmosferu, tako da treba spremiti glas za pevanje i telo za igranje.

Od Novog talasa preko diska i fanki muzike. Spremite se za Haustor, Idole, Azru, Bajagu i Instruktore, ali i Bejbi Dol, Dino Dvornika, K2, Zdravka Čolića i još mnogo jugo bisera koji će nas dobro razmrdati.

Subota, 21 h. JUGO RAZBIBRIGA