Bliži se, bliži leto, maj ispraćamo polako, i čekamo super jun, koji ćemo obogatiti raznim događajima. No, pre toga da vas uputimo šta smo spremili za ovu nedelju, i koje mogućnosti još imate.

Još jedno zanimljivo izlaganje vajarke Jasmine Đorđević u našem svetlucavom prostoru. Podsećamo, Jasmina drži seriju predavanja iz istorije umetnosti, a sada na red stiže jedna zanimljiva tema – Vizantija.

O vizantijskoj umetnosti Jasmina će pričati svojim učenicima, jer je vrlo važno svim onim budućim studentima koji će se baviti ovakvom tematikom, ali takođe, na njena predavanja dolaze sve generacije koje vole umetnost i istoriju, jer su predavanja prilagođena svim uzrastima.

U pozorištu ove nedelje, možete pogledati predstavu ,,Poštar uvek zvoni dvaput“
To je ujedno i predstava koja će zatvoriti ovogodišnju sezonu.

Tom prilikom biće organizovana svečanost na kojpj će biti uručenja godišnjih i jubilarnih nagrada, za doprinos radu i razvoju Gradskog pozorišta Jagodina.
Odlukom Upravnog odbora, pozorište će nagraditi:
– Jubilarna nagrada za 30 godina rada u Gradskom pozorištu, biće dodeljena glumcu Nenadu Petroviću.
– Godišnja nagrada za ukupan doprinos razvoju i radu Gradskog pozorišta Jagodina, biće dodeljena Zoranu Bulatoviću.
-Godišnja nagrada za višegodišnju saradnju i doprinos razvoju i radu Gradskog pozorišta Jagodina, biće dodeljena, Kulturnom centru „Svetozar Marković“ u Jagodini.

 

A mi maj završavamo jednom dobrom žurkom! Naš omiljeni reper dj THE, zatvoriće mesec maj svojom plejlistom koja nas uvek natera da igramo i pevamo!

Dj The uvek ima i neka iznenađenja, tako da vas pozivamo da svratite i zabavite se. Uveravamo vas da je svićkava razbibriga petkom sa dj The  prava stvar!

E, a jun počinjemo sa stilom! POPEČITELJI U SVICU!

Jedna od najautentičnijih muzičkih pojava sa naših prostora, eksplozivni instrumentalni trio koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, više od dve decenije radi ono po čemu ih ljudi prepoznaju i iznova otkrivaju na svakom živom nastupu.

Popećitelji nam dolaze iz Kragujevca, postoje već 20 godina, i stvaraju instrumentalnu rok muziku koja je bazirana na alternativnom, indi i noise zvuku. Karte za ovaj događaj možete nabaviti po specijalnoj promo ceni od samo 600 dinara. I to – utorkom, sredom i četvrtkom, od 16 časova do ponoći, i u petak od 17 časova, pa do jedan posle ponoći.
U subotu će karta koštati 1000 dinara.
Ne propustite ovaj eksplozivan trio!
sa Popečiteljima otvaramo super jun!
spremite se za brdo svirki i kvalitetne muzike!