Polako ulazimo i u maj zajedno, pre nego što vam poželimo srećne praznike, ne bi bilo loše da vas obavestimo šta možete da obiđete u našem svićkavom prostoru.

Posle prvomajskog roštiljanja u prirodi, očekujemo da se vratite u grad i obiđete jednu novu izložbu koju smo spremili za vas.

U pitanju je izložba koja nosi naziv ,,INNERSPECTED 3″ a autor je umetnica Mila Gajin aka Mila Issaya.
Mila je rođena 1981. godine u Jagodini, gde je završila osnovnu i srednju školu, a 2002. godine završava jednogodišnje studije u prestižnom ateljeu „Atelier de S`evres“ u Parizu. Posle toga uspešno upisuje umetnički smer grafika i ilustracija na Akademiji primenjenih umetnosti u Parizu.
Mila se ostvarila u širokom rasponu umetničkog izraza, a najviše se bavi ilustracijom i grafičkim dizajnom. Iza nje su brojne ilustracije za knjige, časopise, pa čak i predstave i filmove, kao i brojne izložbe u Srbiji a i širom sveta.
Izložba ,,INNERSPECTED 3″ predstavlja svojevrsni likovni putopis predelima Francuske i Tajlanda. Ona obuhvata četrdesetak radova u formi slika i crteža koji su rukom rađeni u pokretu, predstavljajući neki trenutak i beležeći brze impresije.
Na otvaranju ćemo se družiti sa Milom, uz muziku i piće uživaćemo u novoj izložbi, a svi zainteresovani će moći da budu deo ovog događaja, tako što će na bini da poziraju autorki, koja će raditi brze kroki portrete.

U subotu, dan pred Uskrs, pozivamo vas da posetite jednu tematsku žurku. 
Highwaystar  organizuje ,,Žurku Osamdesete“ u gradovima širom Srbije, a sada su rešili da naprave jednu takvu i u Jagodini.
O žurci kažu da je svaka drugačija i posebna, i još dodaju ,,Samo neke od pesama koje vam mogu biti pokazatelj šta možete očekivati su „I Just Died In Your Arms“, „Time Of My Life“, „Gold“, „Danger Zone“, „Footloose“, „Rasputin“ i „Stayin’ Alive“ pa preko izvođača kao što su Laki pingvini, Prljavo kazalište, Dino Dvornik, Čola, Roxette, Denis & Denis, Kool and the Gang, Haustor, Zabranjeno pušenje, Earth Wind & Fire, Chic, Whitesnake, Eurythmics, Men At Work, U škripcu, Idoli, Bon Jovi, Michael Jackson, Kiss, Billy Idol, Neki to vole vruće, Videosex, EKV, Film i/ili mnoooogi drugi.

Pored hitova, možete očekivati i bisere koje niste znali da znate i pesme koje niste čuli sto godina a obožavate ih! Ili one koje ni ne znate, ali će vas oduševiti.“
Dakle, đuskanje je zagarantovano, i ne postoji bolji način da provedete praznični vikend nego baš đuskajući sa prijateljima.
Karte se već prodaju po ceni od 300 dinara, a na dan žurke, karta će koštati 500 dinara.

A na Uskrs, zna se, praznujemo uz Džem od Jagoda. Đuskanje se nastavlja i u nedelju, ovog puta uz uživo muziku. Ko je bio, zna da njihove praznične svirke unose u ljude pozitivnu energiju koja traje posle do sredine, ako ne i i do kraja radne nedelje. Zato dođite da napunite baterije i da svi zajedno prepričavamo kako je bila dobra svirka.
Želimo vam da se odmorite i lepo provedete praznike, čitamo se i sledećeg ponedeljka, neka vam je svima srećan Uskrs <3