Šta ćete da radite ove nedelje? Imate li neke planove? Do srede će bti leto, posle kreće neka jesen, proleće iz godine u godinu deluje nedostižno….ali prolećni duh je ipak tu, pa u skladu s tim, izađite iz svojih domova, prošetajte i posetite neke od događaja. 

Paraćinski Ed Širan promoviše novi album

U ponedeljak, 15. aprila, od 20:30 dođite u Svitac da čujete paraćinskog Ed Širana, odnosno mladog Stevana Mihajlovića.
Stevan ima 19 godina, svira gitaru, peva, piše pesme i sve je to spakovao u album koji nosi naziv ,,I’m not perfect“ koji će nam predstaviti u našem svićkavom prostoru. Na promociji će prisustvovati i  specijalni gosti – Aleksa Perović, Black Betty Band, Aleksandar Ilke Ilić. 

Ne propustite priliku da čujete neverovatan vokal. Takođe, ne propustite priliku da budete podrška jednoj mladoj osobi čija je karijera u usponu, i na kraju, ne propustite priliku i da vam zabavno počne ova nedelja.

Humanitarni koncert
U utorak, 16. aprila, u 18 h, održaće se humanitarna svirka u Kulturnom centru. Svirka se organizuje da bi se prikupila sredstva za lečenje Momira Dodića. Nastupiće mladi bend No Rest, kao i bend Džem od Jagoda.

DAVID I GOLIJATI  I MOŽPIT  U JAGODINI!
David i Golijati su sveža pank/metal atrakcija na muzičkoj sceni. Bend je osnovan krajem juna 2023. u Beogradu, prvobitno kao solo projekat pevača i gitariste Davida Miloševića (Kulise) i na kraju formiran u stabilnu četvoročlanu ekipu. Do sada smo ih gledali kao predgrupu na raznim koncertima, sada će nastupiti kao glavni bend, zajedno sa bendom Možpit bendom iz Beograda čije pesme pokrivaju razne teme od životnih muka do ukazivanja anomalija u društvu.

Još jednom ćemo uživati u svićkavoj suboti sa dj-om Monk of the Funk koji će nam puštati muziku na pločama, samo što ćemo ovog puta više slušati zvuke disko muzike sa elementima fanka.
Ako niste znali, ploče su ponovo u modi, možete se uveriti u to u novoj epizodi emisije sa Elanom.