Dobro došli u prvi Svetleći vodič kroz nedelju u 2024. godini.
Nadamo se da ste svi lepo dočekali ovu Novu godinu, sve ono loše ostavili u staroj,  i napunili se ruskom salatom i pozitivnom energijom.
Preskočili smo prvi januar, jer ništa nismo imali značajno da vam kažemo, a i lepo je taj dan provesti bez interneta u krugu porodice i prijatelja ili jednostavno trezneći se od ludog dočeka. Preskočili smo prvi januar, ali ubacićemo 29. februar, jer je ovo prestupna godina, pa ćemo sve nadoknaditi.
Svakog januara, ulažemo velika očekivanja u godinu koja sledi, a naročito ova godina obećava, kako Kinezi kažu ovo je godina Zmaja. Što se nas tiče, ovo je sigurno nedelja Svica jer samo on svetli za vas trenutno.

Zicer je zicer

Kako se trudimo da organizujemo događaje za sve ukuse i uzraste, rešili smo da u petak (5.1.) ugostimo Zicer koji izaziva veliku euforiju naročito kod mlađih generacija. S obzirom da je vikend pred nama prazničan, i da će svi studenti doći svojim kućama, mislimo da je to pravi zicer da prvi bend  bude ZICER ove godine.
Ne znamo da li oni sebe nazivaju bendom, ali Zicer je u suštini jedna ekipa koja zajedno pravi  muziku koju na youtubu pogleda po sto hiljada ljudi.
Ovi momci su pokrenulli novi talas hip hopa, vrlo su popularni i čekaju vas u Svicu u petak. Karta u pretprodaji je 600 dinara, na ulazu će koštati 800.

 Badnjak i Jorgovani
Odmah sutradan, spremili smo nešto za malo starije generacije, a to je bend Jorgovani. Ovi dobro poznati pankeri, poručili su da preko dana odete po badnjak, a onda uveče dođete po jorgovane.
Sklanjamo stolove, čistimo prostor za dobro skakanje, i očekujemo od publike da horski otpevaju sve pesme sa bendom. Nije svaki dan Badnji dan.

Pre Jorgovana, u subotu će nastupiti mladi bend David i Golijati koji su već par puta nastupali kod nas i pravili sjajnu zabavu.
Pogledajte njihov novi spot koji je izašao za pesmu Sila, masa, ubrzanje.

Božićni Džem od jagoda

Božić kao najsrećniji hrišćanski praznik proslavićemo uz naš omiljeni bend Džem od jagoda. Ovaj džem je za sve generacije, pa očekujemo da ćemo se svi skupiti, uživati i đuskati uz rokenrol, fanki i džez zvuke.
Ako se ipak ne vidimo, želimo vam srećan Božić <3